2012.01.27. 11:52

ujhajjal.pngEgy golyós kép az új hajamról:D Ezt tudtam összehozni, nincs rajtam smink! Talán sötét vörösnek mondanám, fényviszonytól függ nagyon, néha egészen világos:) Megcsináltam a tortát, reggeliztem, segítettem mamának. Ma találkozok Rokonnal, majd előtte festek szemet.:) Várom már az estét is, grapefruitos sör love!!! ♥ ❤ ❥ Van még egy képem a baglyos nyakláncomról is, ebben a hónapban vettem, nagyon tetszik! Már többször is volt rajtam. Rossmannban találtam rá.
bagly.png

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr563899862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2012.01.29. 14:55:46

OH rokon végre!! Én minden nap szorgalmasan néztem a blogod de nem volt sehol semmi:( erre ma látom h 3 is van uj bejegyzés:P Kár h a szilveszter karit nem írtad le:P Nagy siker volt a szilveszteri ruhád gondolom XD Amúgy jó a hajad ez a baglyos nyaklánc meg huuu nagyon nagyon jó:) (L) Vizsgáid h sikerültek amúgy?

DemonViL 2012.01.30. 16:08:32

@Khimarion: Köszi, h lelkes blogolvasóm vagy!:)(L) Szilveszter jó volt nagyon, csak hamar hazajöttünk. Holnap lesz még egy vizsgám, és kész!!!:D De nagyon félelmetes vizsga lesz holnap!
süti beállítások módosítása