Guía turística

2011.11.13. 13:26

Amint láthatjátok, megújult a blogom kinézete egy kicsit!:) Remélem jobban tetszik mindenkinek, nekem biztosan!!!:)
Tegnap voltam Majamiban, megvolt az idegenvezetés. Tetszett mindenkinek a túránk!:) Már délután 3-kor itthon voltam, délután befestettem a hajam!!!:O Tetszett nekem az előző, narancssárgás árnyalat, de már több mint 1 éve ugyan olyanra festettem, így rámfért egy kis változás:) Barnát választottam, igazából a festék neve aranyfényű gesztenye, az előző árnyalat meg mango volt. Nem lett persze ugyan olyan mint a dobozon, de ezt tudtam előre. Az a lényeg, h befogta a hajam, és nem lett más színű a lenövésnél.
Tegnap még vettem egy foly
ékony alapozót és kőpúdert, mert már nem bírtam tovább, hogy csillogósat vettem előzőleg véletlen:D Legalább most egyezik a márkája mindkettőnek, tegnap este már ki is próbáltam, mert mentünk Gardenbe és nagyon tartós az alapozó!!!:O:)
Ma meg Mamával megnézem a forma1et, utána megyek Szivihez. Ja és született 2 tengerimalac
!!!:D

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr343374272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.11.13. 14:17:35

Jó lett az új skin rokon lepkeee(LLL) énis most vettem kópúdertmert képzeld én is csillogosat vettem előtte véletlenül:D most van ilyen 6 árnyalatos csillogom is XD Jó ez a szín 2 hét múlva megyünk hozzátok ebédre majd akkor meglesem :))

DemonViL 2011.11.13. 18:09:34

@Khimarion: Kösziii tök jó, h tetszik Neked az új skin!:) A csillogósat az arcom 2 oldalára szoktam használni, meg egy kicsit az orromra, ha már van...:D Ú tök jó lesz majd sminkelünk, ha úgy tartja kedvünk!!!:D(L)
süti beállítások módosítása