"Dögös szúnyog"

2011.09.12. 12:23

Hahó! Itt vagyok a suliban! De már nem sokáig! Ma volt 2 órám, nem volt annyira fárasztó, majd a holnapi...
Vettem cicatápot nemrég, meg Mama névnapjára csokit:) Étcsokit szereti, de ebben körtedarabok is vannak! yum-yum! A körtéről jut eszembe, csináltam tegnap fincsi körtés sütit!!! Olyan fini lett h majd'beőrültem!
Történt egy katasztrófa is! Füli tegnap majdnem megdöglött!!!:O Beszorult a feje egy műanyag befőttesüvegbe (?) és még az a szerencse, hogy időben észrevettem. De ki tudja, mennyi időt tölthetett a feje az üvegben. Szegény Fül, nagyon nagy szerencséje volt, megmenekült.
Este Sziv eljött értem, nála aludtam!!! Bírtam még 2-3 Simpson család-részt nézni, utána kidőltem. Már délután, amikor Mamával forma1et néztünk, akkor is már le akart ragadni a szemgolyóm:D
Szombaton pedig Rokonoztam, este meg elugrottam Zuziékhoz a grillezésre, onnan haza készülődni és mentünk 3an (Szivi, Rokon, én) egy tanyabuliba. Ahol jól éreztük magunkat.:)
Szivikémmel sátraztunk, jó buli volt, sokat rehegtünk! Vagy még annál is többet!:D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr153220431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.09.13. 23:53:10

Huu nagyon tetszik ez a lepke rokon!! :) Vmikor majd ha ráérsz és maiamiban vagy nem vennél nekem olyan repedezős körömlakkot tudod mind a 2t olyat mint a tiéd:) Kifizetem nem tudom h most hétvégén megyünk vagy utánna de ráér utánna is ha kifizettem!:)

Khimarion 2011.09.14. 18:09:50

@Khimarion: TÁRGYTALAN! találtam pesten :)))

DemonViL 2011.09.14. 19:05:32

@Khimarion: okk majd akkor mutass képet róla!:) jó a lepke, csak az egyik szárnyából leszakadt egy kicsi, és fekete a helyén:D több fedőlakk kellett volna rá:D
süti beállítások módosítása