Motorostal!!!

2011.07.15. 15:48

Ma még írok gyorsan, aztán már lehet, h csak hétfőn. Tomi még munkában van, utána nemsoká indulunk motorostalálkozóra! Keresztény motorostalálkozóra!:D …Pálosszentkúton lesz megrendezve. Még sosem voltunk, úgyhogy kíváncsiak vagyunk, milyen lehet. Ha nem tetszik, átmegyünk egy másikra:D Szombaton Paliéknál lesz medencés buli, onnan vasárnap jövünk haza. Úgyhogy ez a hétvége elég zsúfolt és mozgalmas lesz:)(L) Szivecskémmel motorozunk!!!♥
Tegnap sem unatkoztunk, mert Tomiéknál kukoricát főztünk, páran összeültünk. 7en asszem.:) Frincsi volt, vajjal nagyon szeretem!!!
A körmöm tegnap festettem, ilyen lesz a 7végére.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr643070310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.07.15. 16:14:47

keresztény motorostalálkozó az nem semmi XDD Jó szórakozást ez a körmöd meg átlagon felül tetszik most nekem:) nah akkor lehet h megyek köröstorokra kell nekem is szép köröm meg szeem:))
süti beállítások módosítása