Nyár van!!!

2011.06.01. 15:37

Eljött június 1.-e.:) Még úgy tűnik, most volt szilveszter, de már eltelt azóta fél év!!!
Most már lehet a sátorozásokon meg motorostalálkozókon gondolkodni:) (L) A Malacot mondjuk szétszedtük, de nemsoká Kawázunk:)(L)
Ma 9kor keltem, azóta tanultam a holnapi Jelentéstan vizsgámra. Volt a tanulni való közt sok érdekesség, mint például, a Bluetooth-ról:

"A név Harald Blåtand (Kékfogú Harald) dán király nevének angol változata, aki 935-től, illetve 936-tól 940-ig volt Dánia és Norvégia uralkodója, és nagyon szerette az áfonyát. Harald arról volt nevezetes, hogy egyesítette a lázongó dán, norvég és svéd törzseket. Ehhez hasonlóan a Bluetooth-t is arra szánták, hogy egyesítsen és összekössön olyan különböző eszközöket, mint a számítógép vagy a mobiltelefon. A Bluetooth logója a H és B betűknek megfelelő skandináv rúnákat, a Haglazt és a Berkanant idézi."

Most pedig tanulok tovább, muszáj, hogy jól sikerüljön a holnapi. Annyi pihenésem volt, hogy ezt a szemet festettem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr212948913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása