Rokon-hétvége:) (L)

2011.05.28. 20:06

Tegnap este szalonnasütésen voltunk, de nem sütöttünk semmit:D Csak beszélgetős buli volt a végén.:D Ma pedig várom már az estét, jön Tamásom is és Rokonnal beugrunk egy kicsit a gardenbe. Meg itthon is iszunk egy kicsit:)
Még meg kell csinálnom egy eperparfét, (tegnap mandulás muffint sütöttem) meg szemet kell festeni, a köröm már kész! Kedvenc Rokonomnak repedezős körömlakkot használtunk:)(L)
A jó hír az, hogy 4es lett a legutóbbi vizsgám, úgyhogy ezt meg kell ünnepelni:) Elég nehéz szivatós vizsga volt... Hétfőn is lesz egy szóbelim!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr662939561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.05.30. 01:06:21

Meg itthon is iszunk egy kicsit? mi az lemaradtam vmiről?:D Az a szegény parfé elkészült végül?:D Egyébként azt hiszem darts függő lettem azóta is azzal álmodom élveztem nagyon amikor épp nem én voltam a legrosszabb XD remélem játszunk máskor is sokat sokat!! úgy sajnálom h nem lehet azt a sminket meg megcsinálni állandóra imádtam meg a körmömet is!!! Kösz kedvenc rokon! (L)Sok sikert a vizsgádhoz hell!!

DemonViL 2011.05.30. 09:12:04

@Khimarion: szíjj! hát úgy beszéltük Tamással, hogy iszunk nálunk is, de későn indultunk el.:) Elkészült a parfé, tegnap meg is ettük:D Majd gyakorold a dartsot a többiekkel, még nekem is van mit és majd játszunk újra:D Hazaértél forma1-re?:) én is néztem! majd nézek körömlakkot neked!(L)
süti beállítások módosítása