Született egy citrom!:D

2011.02.23. 19:39

Már megint ősrégen írtam... Szombaton felhívtam Rokont, elmentem hozzá Malaccal, jó volt már találkozni.:) Játszottunk egy Braid nevű játékkal, elég nehéz, sokat kell hozzá gondolkodni:) Néztünk Sándor Györgyöt is youtube-on:) Jókat rehegtünk rajta:) Nyúlnap!:D Este pedig biliárdozni-csocsózni voltunk, a nevetséges az volt, hogy egy büdösbogár volt a csocsóban, de Szivi gólt lőtt vele:( Nem is jött ki a kapuból, úgyhogy sztem bedöglött oda:D A vasárnapot egész nap együtt töltöttük, Sziviék cs-ztek, majd elmentünk Miszterhez, utána pedig néztünk egy filmet.
A héten 1.re leszüreteltük a citromfánkat, megérett rajta egy gyönyörű és fini citrom, amit meg is ettünk. Ilyen fini citromot még soha nem zabáltam!!!!!
Kedden kaptam egy 4-est finnugorból, ma pedig suli után kávéztunk a lányokkal, utána pedig Szentesre mentem fodrászhoz. Nagyon tetszik az új hajam, bár még meg kell szokni, hogy rövidebb lett sokkal:) Tettem róla ki képet és a lemonról is:)

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr562685891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.02.24. 21:45:10

Jó lett a hajad nagyon rokon!!:) Azzal a citrommal én is szemeztem vasárnap XD

DemonViL 2011.03.02. 15:43:10

@Khimarion: Köszi Rokon!!!(L) Azóta levettem még egy citromot és abból csináltam a sütit:)
süti beállítások módosítása