2011.01.07. 12:01

Új a fejlécem! Még nem vagyok vele megelégedve annyira, lehet, h majd alakítok még rajta vmit. Tegnap este már nem írtam, mert "taknyos" volt a net:D Csak ma reggel 10körül lett újra internet... Meglett az új fülbevalóm, még gyógyulnia kell sokat a fülemnek:D Szivi elkísért és fogta a kezem, de nem is fájt annyira, mint amilyennek elképzeltem...:D Képet nem teszek fel róla mert még kenőcsös, inkább Rokon körméről, ez az ő desing-ja!!!:) Sztem nagyonjó!!!:) És most megyek tanulni!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr632567120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khimarion 2011.01.07. 18:24:16

Imádtam ezt a körmöt és mindenki oda volt érte akár a többiért irigyek XD Egyébként nézd meg a blogom én is felraktam életem 1. designos körmét közel sem lett olyan mint a tieid de próbálkozni szabad XD vasárnap talii (L)
süti beállítások módosítása