Elballagtam!:D

2013.07.10. 12:03

csokor.pngMúlt hét vége nagyon jól sikerült szerintem.:) Már az az előtti napokban vettem egy pár sminket, így készültem a hétvégére:D Pirosítót meg Manhattan 3 részes palettát, amit már régóta szerettem volna. Szombaton Rokonék jöttek segíteni délután, bográcsban főzni, mi meg elindultunk öten Szegedre, valahogy 2 óra után, és fél 7-kor értünk haza.:) Nagyon jó volt minden, az ünnepség is tetszett.:) Szerencsére nem volt őrült hosszú az osztó. Este pedig amint visszaértünk, már érkeztek is a vendégek, nem is számoltam, mennyien voltunk, jó sokan! Valaki mondta, hogy ezt a bulit még egyszer meg kell ismételni, úgyhogy mások szerint is jó volt a parti:) A képen az a csokor van, amit elsőre kaptam, pont Rokonéktól:) Kaptam vég ezen kívül 3 csokrot kb., meg 2 cserepes virágot. Én azokról nem készítettem fotót, remélem, valaki lefényképezte őket.:) Egy karórát is kaptam! Meg serpenyőt:D Meg baglyos matricát:D Vasárnap meg pakolásztunk, mamával forma-1et néztünk,:D délután pedig mentünk Zuziékhoz, mert ott is buli volt, ő is végzett, csak ő már a mesterképzéssel.:) Ott is nagyon fini kaják voltak, csak nem maradtam sokáig! Este visszajöttünk Tomival Kecskemétre. Hétfőn vettem egy fehér ujjatlan pólót, tegnap meg egy fehér szoknyát + napszemüveget (csatoltam hozzá egy vicces képet:) Unalmamban rajzoltam is. Ma meg szétnézünk Tomival bútorboltokban, ideje lenne, hogy vegyünk egy szekrényt a nappaliba.:)

fehruha.pngNAPSEM.pngWENGIE.png

Szerző: DemonViL

3 komment

2013.07.02. 22:22

ruha.pngMa reggel újra útnak indultam a városba ruhát nézni. Végre sikerült kiválasztani egy nagyon jó homokszínű ruhát.<3 Csipkés a hátulja, derekán fodros és egy lepkés kitűző volt hozzá! Holnap lesz róla normális kép is, ez még a próbafülkében készült kapkodva.:D A vállfán nem teljesen adja vissza a kinézetét, de este negyed 11-kor már nem fényképezkedek.:) Kinéztem egy arany színű köves szandált is, nem tudom, az illene-e hozzá. Délután Tominak is vettünk egy pár tökjó cuccot!:)Egyéb érdekesség nem is történt ma. Sorozatot néztünk, melegszendvicset ettünk, lassan elmegyek aludni, fáradt vagyok. Sokat sétáltam ma. Abban is ki lehet fáradni!:)

Szerző: DemonViL

5 komment

Újra visszatérek?:)

2013.07.01. 21:52

Hahó!!! Már kaptam egy kedves figyelmeztetést Kedvenc Rokonomtól, hogy írjak újra!:)<3 Úgyhogy megígértem, itt az új bejegyzés! Utoljára március közepén írtam, azóta olyan sok minden történt. Volt a szülinapom, befejeztem a szakdolgozatom, záróvizsgáztam, majd sikeresen megvédtem a szakdogám!:) Azt hittem, hogy soha nem fogok a végére jutni. Szerintem régebben már írtam erről itt a blogomban, hogy nem tudom elhinni, hogy egyszer majd végezni fogok a sulival... és sikerült. Még mindig furcsa, hogy ez a fejezet lezárult most.:) Szombaton lesz a diplomaosztó, úgyhogy kézzel fogdosható lesz az eredmény.:D  Este pedig csapunk egy nagy bulit:D 34 főt számoltunk eddig!<3 Na de nem is akarok ennyit beszélni a suliról, esetleg még annyit, hogy a közeljövőben dolgozni szeretnék, hétvégente pedig OKJ-s képzésre járni!!!:) Szegedre! Megint! Nem tudok elszakadni ettől a várostól:D <3 Napfény-city.
Múlt hét szerdán voltam utoljára Szegeden, különféle papírügyeket intézni. És ha már ott voltam, beugrottam a kiállításra az Árkádba. 8 autót lehetett megtekinteni, meg 1-2 cuccot.:) 
Ma reggel 10-től egészen délután 1-ig nézelődtem a városban, itt Kecskeméten. Főleg ruhákat meg cipőt kerestem. Olyan sokáig odavoltam, hogy megéheztem, beugrottam egy Fornettisbe fini májaskockát enni:D A kedvencem!!! Kinéztem egy tök jó alkalmi ruhát, csak sokallom az árát.:( 10 lepedő, 1x veszem fel kb...
Várom már a hétvégét, a sok mókát és kacagást. Mindenki ott lesz, aki számít.:)
Így hirtelen nem is jut most eszembe más, ezentúl megpróbálok gyakrabban írni. Tényleg!:)
Sok képet csatolok, amelyek röviden elmondják helyettem, mik történtek az elmúlt 2 hónapban.:)
1szulinap.png

1. március 18: Szülinapom volt!:) Marstortát kaptam, mint Edó is, az övén.

2..png2. Mézi sikeresen elballagott a gimiből:)

3..png3. május 17: Dongó megtanult motorozni:D

4..png4. május 20: Anyáékkal tavat takarítottunk:O Sok munka volt vele!

5.png5. vettem egy virágos nadrágot, ennek örömére rózsát festettem a körmömre:)

6.png6. Virágos ruha-mánia!!!<3

7.png7. Mamától tortaformát kaptam, gyártom a gyümitortákat!:)

8.png8. június 16: Szegeden voltam, kiállításon is, idegeneket kértem meg, h fotózzanak le:D

Mára ennyi, holnap új bejegyzés!:)

2013.03.14. 13:47

orchTomitol.pngHolnap már péntek!!!:) Ami azért jó, mert most hétvégén sok, tökjó programunk lesz.:) A március a kedvenc hónapom, ilyenkor sok-sok jó dolog történik. (bár az idő most elég rossz, fúj a szél, esik az eső, egy kicsit el is álmosodtam:))
Tomitól nőnapra kaptam orchideát<3 Már 5 különböző színű kis gyönyörűségem van:D (szerezd meg hát mind!:D - ez a mottóm.) Múlt héten pénteken itt voltak Nóráék, ettünk pizzát meg elmentünk csocsózni. Szombaton-vasárnap semmittevéssel telt a hétvége.:)
Hétfőn meg vásárolni voltam.:)
Vettem topánkát, mert az előzőt Anya betüzelte, (:D) egy barna kabátot is vettem, meg egy Adidas széldzsekit. Örültem minden új cuccnak. Szülinapom alkalmából már idejében elkezdtem magam meglepdesni:D (van ilyen szó?! most már igen.)
topankamegatobbi.pngA Balea tusfürdő nem vált be. Megfürdök vele, majd egy idő múlva megváltozik rajtam az illata. wattafukk?:D Nekiadom Mézesnek. Én meg maradok a szappannál.
Szappanmániám azzal fokoztam, hogy beszereztem olyanokat is, amik csak természetes összetevőkből állnak. Véleményem még nincs róluk, várom, hogy este legyen és használjam valamelyiket:D Vettem egy csokis-mentásat, egy narancsos-szegfűszegeset és egy kubeba olajosat. Alig tudtam választani, annyiféle volt! Edó meg kép alapján azt hitte róluk, hogy sütik:Dszappan3.png
Mostanában fontos nekem, hogy mit kenek magamra. Dezodoroknak is utánaolvastam, kidobom az összeset, amit eddig használtam. Most van egy Dr.Organic golyós dezodorom. Gránátalmás, de engem inkább édes rózsaillatra emlékeztet. Alumínium-, parabén-, SLS-, alkohol-, színezék- tartósítószermentes. Összetevője: gránátalma, aloe vera, izlandi zuzmó,:D E vitamin és napraforgó olaj. Kíváncsi vagyok, mennyire hatásos, mennyi időre lesz elég. (csak nagyon drágák az ilyen termékek:(
Jaj meg hát a kis fésűkém! Régóta álmodoztam már egy ilyenről! Szénaboglya hajamon végigsiklik 1 "húzásra":O Hogy lehet egy fésű ennyire jó?:D Vizes hajam is kifésüli egyből. Tangle Teezer a neve, 2 hete már csak ezt használom! <3
drorganic.pngtangle.pngÍgérem, mostanában nem költök magamra, nem veszek semmit!:D2013.03.05. 16:27

csillagosmkorom.pngMárcius<3 Süt a nap, jó idő van, (bár ahogy ma sétáltam, fülembe fújt a szél és egy kicsit megfájdult, érzékeny a fülem)! Most éppen sül a kaja a sütőben, úgyhogy ráértem írni.:) Közben iszogatom az ásványvizem. 2 liter naponta, az a minimum, amit megiszok. Odafigyelek rá már 3 hete, hogy betartsam.
Hétvégén Csongrádon voltunk, Miszterék bulijába mentünk Szivivel. Motoros buli volt, minden évben megrendezik, ez volt a 10. buli, idén már zenekart is hívtak!:O Jó volt a hangulat, egy tanyán rendezték meg. Sajnos a mosómedvét nem láttam élőben, csak fényképen, már sötét volt, mikor odaértünk. Először el sem hittem, hogy van az udvaron mosómedve:D Ettem paprikás krumplit, meg röhögtünk képeken+videókon.:)
Mézi megcsinálta a körmöm újra, de végül nem olyan lett, amilyet eredetileg szerettem volna, mert nem vettem meg a körömlakkokat. Így a már meglévő dolgokból kreált nekem, csillagos-rózsaszín zselés körmöt. Olyan vékony zselé-réteget kértem rá, hogy nem is látszik, h műköröm, viszont tartós, mert a lakkot lefedi ez a réteg. 
sampontus.pngTegnap Malomban voltam nézelődni, (itt van tőlünk gyalog 5 percre), ma vettem tusfürdőt, Balea Guava-t, (gyümölcsillat<3) mert régen elfogyott az előző. Már egy ideje szappannal fürödtem (rózsás, nagyon fini szappan, Romantica a neve, biztos el fogom használni azt is).
Most a barna samponom mellé vettem egy balzsamot, azt írja, olajos hajregeneráló, igénybe vett, száraz hajra. Majd meglátom, mit művel velem.:) Holnap meg irány Szeged, a napfényváros!
 

aqlmaaa.bmp

2013.02.20. 20:54

mostilyen.pngilyenlesz.bmpMost már várom a tavaszt! Nagyon-nagyon! Tegnap kinyitottam az ablakot 1 órára, ma meg kapar a torkom... Pedig csak friss levegőre vágytam:D
Minden nap sétálok valamennyit, de csak boltba szoktam lemenni, olyan vagyok, mint egy nyugdíjas:D Jó, azzal a kivétellel, hogy tanulok is azért. Sokat!
Egyik nap vettem egy bőrradírt, az előző Oriflame-es kifogyott, így muszáj volt beszereznem egy újat, mivel hetente legalább 2x használom az arcomon. Euro-s boltban vettem egyet, még Csongrádon kigondoltam, hogy milyet fogok. Gyümölcsös! Olyan illatú, mintha igazi gyümi lenne. Megenném legszívesebben.:) A szamócás meg az áfonyás (?vagy fekete ribizlis) a legfinomabb, de itt csak körtés volt, ezért azt vettem meg. De ez is "ízlik":D Azóta voltam megint abban a boltban, és láttam, feltöltötték a készletet, megint van mindenféle. Nembaj. Majd ha elfogy, veszek másikat.
A körmöm most olyan, mint a képen, ami nem adja vissza teljesen a valóságot:) Francia zselés manikűr, a fehér részén apró csillámpor, közte 1-2 nagyobb lila. Nagyon tartós, de már várom, hogy újat csináljon nekem Mézi<3:) Legszívesebben minden nap másikat szeretnék:) Olyan sok szépet lehet látni. Ki is néztem, hogy milyet csináljon nekem legközelebb, fekete francia manikűrt, mostanában nagyon tetszik! Mint a képen!
Ma regisztráltam a krémmánia nevű oldalra, ahol sok termékről megtudhatunk információkat, mit vegyünk/ne vegyünk. Kár, hogy nem találtam rá hamarabb! Facebookon is bejelöltem, mert így mindig megtudom, hogy milyen új termékek kerültek a boltokba.:) Egy pár cuccomat meg sem vettem volna, ha olvashattam volna róluk előtte... (Pl. egyik dezodorom utálom, meg a szőlőmagos arctejem, stb...)
Jövőhét végén megyünk csak haza, de legalább otthon voltam, amikor megünnepeltük Mézy 18. szülinapját.<3 Mars csokitorta volt a meglepetés.:) Nyami!naturia.bmp

2013.02.15. 16:35

sutiike.pngmukorom.pngHahó! Itt a hétvége megint, szerencsére! Ma este megyünk haza, várom már. Tegnap Valentin-nap volt, kaptam Szivitől cserepes virágot, én meg sütöttem neki sütikét.:) Most Szivi filmet néz, én pedig unatkozok, ezért írok a blogomra:D Meg amúgy is el vagyok maradva 1-2 dologgal. Pl., Mézi megcsinálta a körmöm, már nekem is műkörmöm van!:) <3 Köszi!:) Nagyon tetszik, vettem azóta csillámport neki, hogy többfélét tudjon alkotni. A következő rózsaszín glitteres lesz!:) Nagyon ügyesen meg tudja csinálni!
Holnap pedig koncertre megyünk, a fahídiba. Kíváncsi vagyok, h milyen lesz. Rég nem voltam már ott, meg Tündiékkel is régen találkoztam már (volt osztálytársam). De csak jó lesz a hangulat, viszek "ásványvizet":D
Mézesnek most lesz a szülinapja hétvégén, már megvettem neki az ajándékot;) Ja és pár héttel ezelőtt befestette a hajam barnára!
valentinra.png

2013.01.22. 13:13

pokhani.pngEgy pár napja már fényképeztem a blogomhoz, de nem volt kedvem írni. De most rávettem magam.
Múlt héten már szerdától otthon voltam Csongrádon, mivel Szegedre kellett mennem szakdolgozat ügyben, onnan meg akkor már hazaugrottam:) Tomi csak pénteken jött. Péntek reggel fogorvoshoz is el kellett mennem, előtte meg vásárolgatni voltam.:) Mamának meg magamnak vettem ruhákat:D Szakadó esőben nem volt valami móka és kacagás cangázni, de mindegy. Megérte elindulni.:) Ráadásul vmi jégeső szerű esett...
Péntek délután már Tomi is megérkezett, Hangulatba mentünk, szokás szerint.:) Szombat este pedig vendégek jöttek hozzánk, Apa szülinapját ünnepeltük, kicsit megkésve. Tök jól éreztem magam:D Apának a pálinkásüvegére megint festenem kellet, ettünk sokat, festettünk a kislánnyal is, stb...

Hangulatba aznap is elmentünk, mikor hazaértünk, a vendégek még mindig nálunk voltak:D
Vasárnap visszajöttünk Kecskemétre, tegnap pedig megérkezett az ülőgarnitúránk! Haladunk a berendezkedéssel.:) Szivi összeszerelte gyorsan.:)
Méziék meg voltak itt nálunk január 11.-én, akkor vettem ezt a cicanadrágot meg a vattacukros parfümöt. A parfüm annyira finom illatú, megőrülök!:):D

vattacuki.png

Szerző: DemonViL

1 komment

2013.01.09. 19:19

Ebben az évben még nem is írtam!
Röviden összefoglalom, mik történtek eddig: (az előző részek tartalmából:)) Szivivel átköltöztünk az új lakásba, ami sokkal jobb, mint az előző! Nagyon szeretek itt lenni. Múlt hét végén is itt maradtunk Kecskeméten.
A Karácsonyt viszont otthon töltöttük persze, a családdal. Kaptam sok ajándékot, névnapomra is, meg Szivivel közösen is kaptunk! Hiszen ez a szeretet ünnepe!:D<3
Szilvesztert is otthon ünnepeltük, elmentünk Hangulatba. Többen voltak sztem, mint előző szilveszterkor, ittunk tekilát, pezsgőt, stb... Jókat nevetgéltünk.:D Viszont 2 óra után már hazamentünk. Összességében jól végződött a tavalyi év, remélem ez az új év is ugyanolyan tökjó lesz.:) Leszámítva az államvizsgát, amit nem nagyon várok...:(
A képen egy olyan smink van, amit szilveszter napján készítettem, de este nem így festettem ki a szemem. Arról sajnos nincs kép. Ez egy lila-rózsaszín smink arany csillámokkal a szemhéjon.

szilv1.png

2012.12.12.

2012.12.12. 19:17

csikosk.pngHaló!
Szombaton költözünk! Várom már, ma megnéztem az új lakást, éppen festették. Tomi választotta a színeket.
Beteg vagyok még egy kicsit, már több, mint egy hete. Péntek óta nem is dolgozok, pénteken hazamentem orvoshoz, (azért elmentünk szórakozni a hétvégén), jó volt otthon lenni! Vasárnap visszajöttünk, akkor voltam a legbetegebb. Megfáztam, majd vmi vírust is összeszedhettem, mert szédültem is sokáig.
Ma meg már éreztem magam annyira jól, hogy elmenjek vásárolni:D Mamától megkaptam a karácsonyi zsetont:D
Vettem cipőt + egy szabadidőnadrágot. Egy leárazott hajspray-t is beszereztem, erős és kevesebb töredezettségű lesz tőle a hajam, az van a flakonján.:)
Meg vettem körömmatricát is, mert nekem tetszett az előző, egy hétig simán lehet hordani, még akkor is szép. Most csak 99 ft volt, úgyhogy valamikor a héten még visszamegyek, és veszek többet. Vannak ezüst színűek is, szilveszterre pont jó, amikor készülődök, nem kell azzal törődnöm, h elkenődött-e a körömlakkom!
Ezt a körmös képet a neten találtam, én is ilyen mintájút vettem, még nem ragasztottam fel az enyémet, majd vmilyen különleges alkalomra tartogatom... pl., ha nem kell majd mosogatni...:)

ujakk.png

Check matte

2012.10.25. 14:21

Ha3dolog.pnghó! Jaj milyen rég nem írtam! Pedig időm van rengeteg.:) Szakdogámhoz olvasok, ha nagyon unatkozok, meg takarítok, pakolászok. Most a hosszú hétvégén Csongrádon voltunk, házibulikban, meg Hangulatban. Minden nap műveltünk valamit. Jó volt sok időt otthon tölteni, a szobámat is kitakarítottam végre teljesen:D
Anyával tettünk ki őszi díszeket, meg meggyújtottuk a szellem-mécseseket.:)
Tegnap délután jöttem viMS check matte.jpgssza, busszal, szegény Szivi meg is fázott kicsit a motoron. Várom, hogy hazajöjjön a munkából,mert átrendezzük egy kicsit a hálószobát. Azt álmodtam, h egyedül átrendeztem, de inkább megvárom őt.:D Jó nehéz egyedül tologatni az ágyat, szekrényt stb...
Tegnap vérvételen voltam, mivel eléggé nehéz eset vagyok, az első vétel nem is sikerült, mert megalvadt a vérem, mire levették volna a kellő mennyiséget. Ezért aztán a másik kezemből is megpróbáltak, de akkor már feküdnöm kellett.:D Jól megkínoztak!
Mostanában is vásárolgattam néha, pl vettem egy új kőpúdert, meg már rég kifogyott az előző, meg egy Miss Sporty körömlakkot. Check matte a neve, átlátszó és bármely körömlakkra rákenem, matt lesz tőle az alap. Kipróbáltam már néhány lakkomhoz, tökre tetszik az eredmény:D Most éppen matt fekete a körmöm, fényes fekete pöttyökkel. Jó vele trükközni.:)
Vettem egy lábszármelegítőt is, egy fekete szőrmés pulóvert (Tomi azt mondta, h kutyás):D, meg egy zöld szegecses rövidujjút. Készülni kell az őszre. Vagy már lassan a télre...

2012.09.17. 08:20

3nadi.pngHahó! Több mint egy hónapja nem írtam, de most, hogy itt van az ősz, remélem több időm lesz!
Hétvégén szalonnát sütöttünk Tomiéknál, másnap meg Miszteréknél:) Úgyhogy most eseménydúsabb hétvégénk volt:D Jól sikerült a szombat, sikerült úgy bevernem a fél fejem, hogy másnap nem emlékeztem, h mitől fájhat a fülem meg a halántékom...:D A fülem most is be van gyulladva még...:D
Sok újdonságot nem tudok írni, esetleg azt, hogy Rokon kiment Ausztriába:( Rokon siessetek haza, találkozzunk!:)
A fogászati asszisztens képzés pedig szeptember 29-én indul, ha lesz belőle vmi... Nem tudom, hány ember gyűlt már össze. Valamit kezdeni kéne már magammal, mert unatkozok!:)
Voltam őszi bevásárláson, vettem 3 hosszúnadrágot! 2 kéket és egy korallszínűt!:)
Anyáéktól meg kaptunk konyhai aprítógépet, úgyhogy már elég sok mindenünk van!:) Segítség nélkül nagyon nehéz lenne.
Most egyelőre ennyi, majd ha lesz erőm, írok még a héten!

2012.08.10. 09:05

ktn.pngHell! Augusztus van, nem akarom még, hogy vége legyen a nyárnak! Múlthét végén Körös Toroki Napokon voltunk Rokonnal! Még akarok ilyet!:) Szombaton mentünk, délután sminkeléssel kezdtük, jól néztünk ki;) Este Roadon voltunk, Tomi később jött. Találkoztunk néhány rég nem látott ismerőssel. Jól éreztük magunkat, valamikor hajnalban mentünk haza. Másnap meg Körösre mentünk úszkálni, én aludtam is a parton:D Ezen a hétvégén motoros találkozó, menni fogunk.
Ma 10re fodrászhoz megyek, megújítanak:D
Várom már a holnapot is, Szerelmemmel töltöm a hétvégém<3, koncert, sör + motorok:D
cotede.pngVettem egy új parfümöt a saját ízlésemnek megfelelően. Mostanában sok parfümöt kaptam, így nem vettem magamnak egyet sem, azok is finik voltak, de most úgy döntöttem, h beszerzek egyet önként:):D
Más: kb. 5 éve tanulom a spanyolt, nincs semmi bajom vele, de úgy döntöttem, hogy vmi mást is kipróbálok. Elég nagy fordulatot vettem:D Semmi köze a spanyolhoz. Na, kitaláljátok, milyen képzésre fogok járni? (biztos nem...:D)
3...2...1...: fogászati asszisztens. Jó, mi?:D
Már jelentkeztem, várom a következményeket!
Mindenkinek jó hétvégét, már aki olvassa:D

Szerző: DemonViL

2 komment

2012.07.27. 09:56

Hahóka! Tomi reggel elment dolgozni, most csinálom a reggelim. (Szerencsére most időben végez! Tegnap 12 órát kellett dolgoznia:(
xiaxue.pngTegnap nagyon unatkoztam, már annyira, hogy rajzoltam! Az egyik kedvenc blogírómnak a portréját. Kellett volna még dolgozni rajta, de így is sok időmbe telt. Mobillal fényképeztem, úgyhogy nem kell szuper minőségre számítani:D
Meg tegnap voltam a városban is, Szivinek ügyet intézni. Zenét hallgattam, főztem paprikás krumplit, és már vártam, hogy végre ma legyen.:D
Megyünk haza! Találkozok Rokonnal, már rég nem láttam. Meg menni kell orvoshoz...
Ma kifestettem a szemem unalomból, csak gyorsan összedobtam vmit. Érdekes sminket akartam csinálni, de inkább szarnak nevezném a végeredményt. Nem hoztam el a fekete tusom, így szemceruzát kellett használnom, amivel a húzok egy vonalat, már hegyezhetem is újra:D Sebaj!:Dgreneye.png

2012.07.26. 12:56

Héjj! Megint nem írtam már egy ideje! Múlthét pénteken eljöttek Mézyék ide hozzánk. Vásárolni voltunk, vettem egy neon fölsőt, cipzáros elöl. Hátulján fekete minta van. Meg egy almazöld ruhát is.NEON1.pngNEON2.png Aztán Mézyvel csináltunk kaját, sütöttünk rakott tésztás darálthúsos finomságot.:) Este meg elmentünk csocsózni-sörözni.:) Beszélgettünk egy német gyerekkel, meg Edóval sokat röhögtünk.:D 
Reggel jöttek Anyáék, mentünk Rokonékhoz ebédre! Keresztanyának a névnapját ünnepelni. Ettünk sok fincsiséget, meg forma1et néztünk:D Rokontól beszereztem egy tökjó kígyómintás karkötőt!kigyokarkoto1.pngkigyokarkoto2.png Hazajöttünk, majd este kitaláltuk Szivivel, hogy menjünk el Csongrádra. Elég kalandos utunk volt, az eső is elkezdett csöpögni, meg a világítás is elment a Kawán néha:( Ami a sötét éjszakában nem túl jó:D) De végül hazaértünk, a teraszon beszélgettünk a többiekkel, én néha átmentem mamához. Filmet nézett, de nagyon beleélte magát:D Persze a "negatív hősnek" drukkolt mindvégig. Ez mamára jellemző:D (onnan tudom, mert elmesélte nekem az egész filmet, már a vége felé járt a film, csak 10 perc volt még belőle). A gonosz szereplő megölte az egyik főszereplőt, (akiről azt kell tudni, h bájitalt ivott). Mama meg ekkor felkiáltott mérgesen, pont a legizgalmasabb meg legszomorúbb rész közepette: "Jólvan, minek kellett meginnod a bájitalt, bazdmegazanyád!:D"
Vasárnap meg zenét hallgattam, csináltam pirosribizli-turmixot, meg ilyenek. Időben visszaindultunk.

2012.07.19. 14:17

ujhajszinn.pngPéntek óta új hajszínem van! Szőkés! Igazából nem tudom behatárolni a pontos nevét, két szőkéből keverte ki a fodrász. Le kellett előtte szívatni a színét, majd azután festette be ilyenre. 3 órán át ültem a fodrásznál, közben kávézgattunk, meg pogácsát ettünk:D Azt hiszem, legközelebb is hozzá megyek hajat csináltatni;)
Megterveztem én már régebben, hogy ilyen legyen a hajam, csak nem árultam el senkinek:D
Mindenki meglepődik, aki élőben lát, van, aki fel sem ismer hirtelen, ha összefutunk az utcán:D
Péntek délután hazamentünk, Tomi jött hozzánk, és elindultunk Rokonnal és Palival a városba hamburgerezni. Jó sokat kellett sétálni érte!:O Közben Csilláékkal is találkoztunk, Méziék is jöttek velünk amúgy! A fiúk frizbiztek a városközpontban, mi lányok, meg úgy fáztunk, hogy ihaj:D (?) Mondtam is Rokonnak véletlen, h éhen fog fagyni:D
Aztán szerencsénk volt, mert egy páran elfértünk a kocsiban, nem kellett elsétálnunk a Gardenbe, szegény Tomi lett az a szerencsés kiválasztott, akinek gyalogolnia kellett:D Ott ittunk pálinkát, (jó drágát, 1000Ft volt 4 cent:OOO), meg söröztünk.
A hét többi részén nálunk voltunk, nem mentünk sehova, kivéve Tomiékhoz, meg Szivi elvitt randevúzni a Tiszához.<3
Fogorvoshoz is elkísért, ahol azt mondták, akkor cserélik ki az első fogamat, ha már fekete lesz...:O dejó...
jokistasi.pngHétfőn Anyával vásárolni voltunk, ahol kaptam egy jó kis táskát, meg egyéb dolgokat az albérletbe.
Kedden jöttünk vissza, mert Tomi szabadságon volt. Tök jó hosszú hétvége volt most:) Hétfő este még Méziékkel iszogattunk a teraszon (mondjuk én csak 1 korty viszkikólát ittam).
Tegnap meg felültem a cangára, elmentem a város másik végébe a munkaügyi kp.-ba, ahol végül nem jártam szerencsével, mert engem nem vehetnek fel az adatbázisukba, mert még nem fejeztem be a sulit! YOTZ!
De nem hiába bicikliztem, mert ott találtam egy hirdetést, irodai asszisztens képzést. Jelentkezni fogok sztem. Holnap hívom fel őket.<3hajkura.png Hazafelé pedig vettem egy 1 perces hajpakolást, mely 1szeri alkalomra elegendő. Igénybe vett hajra való. Jó is nekem, mert az enyémet igénybe vettük pénteken...;)

2012.07.12. 22:12

k1.pngHolnap megyünk haza, ma kifestettem a körmöm, hátha nem megy tönkre a hétvégéig. Vettem új körömmatricát, meg fehér lakkot. A matricán koronák, meg keresztek vannak, meg egyéb nyalánkságok.k2.png Reggel fodrász, valamikor délután érünk haza. Várom már! Találkozok Rokonékkal! Most "hosszú hétvége" lesz nekünk.:) Ráérünk lemenni a körösre, majd ráveszem Rokont. k3.pngVettem új kiöntőt is a kávéfőzőhöz, mert összetörtem az előzőt:D Mára ennyi volt a bejegyzés!:)

2012.07.11. 21:09

neonnadrag.pngHahó! Kezdem a péntekkel, mert már megint nem írtam egy ideje:D Pénteken reggel elsétáltam a buszmegállóba, mentem Szegedre vizsgázni... az utolsóra. Vasárnap kiderült, hogy sikerült, 2-est kaptam!!!:D
Onnan Csongrádra, Tamásom már nálunk volt, mire én negyed5kor hazaértem. Nemsoká jöttek a többiek is; Rokon és Pali. Tárcsán sütöttünk husikát. Rokonnal közben elcangáztunk sörért, útközben a biciklikosárban felrázódott és 2 doboz kiszúródott:D Úgyhogy megálltunk és megittuk:D Tomi már ránktelefonált, hogy hol vagyunk, mi lett velünk útközben.:D
Az este végén átjöttek a szomszédék is, már velük vacsoráztunk. Szivim nálam aludt!<3
Szombaton este Tomiéknál készítettünk babgulyást, -Rákendroll hétvége volt-, ami egy nagy bogrács fos lett, mert az egyikőnk leöntötte a levét, mert neki nem ízlett és új vizet öntöttek helyette. Kár volt, mert kb 10emberből 9nek ízlett, de amit ő mondott, azt kellett csinálni...
Másnap kihajítottuk az egészet.
Vasárnap pedig kisebb osztálytalálkozóra mentünk Rokonnal, ami egész jó lett. Parkban beszélgettünk, gyümisöröztünk, majd elmentünk kajálni. Ez egy jó nap volt. Este elmentem Szivihez, szerencsére nem jött vissza Kecskemétre, csak másnap reggel. Én hétfőn még maradtam, mivel fogorvoshoz mentünk Rokonnal. A tprtúra után ittunk egy fincsi kávét, vásárolgattunk, akkor vettem ezt a neon nadrágot.:) Este visszajöttem Kecskemétre, Szivi már várt engem (asszem):D 

2012.07.04. 14:17

kacsanevelde.pngMár csak 2 nap, és megyünk haza! Remélem lesz egy csomó program a hétvégén!:) Tomiéknál Rock&Roll hétvége, Rokonnal fürdés a Körösön, meg nálunk kertiparti. Majd hívok embereket!
Ma házimunkáztam,:) nemsoká sütni fogok. Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell. YUM-YUM!
A napokban kitaláltam, h elmegyek Mézi fodrászához, és befestetem a hajam. Lehet, h a jövő 7en. Majd meglepetés lesz, h milyen lesz:D
Tomitól kaptam tegnap kacsakeltetőt.:D Vízbe kell rakni, és 2 nap alatt kikel belőle a kisCsuka. Hétvégén ki is költöm.:D
beach.pngÓ! Tegnap Szivi elvitt a tóhoz! Jót úszkáltunk! Egész sokan voltak, ez a dögmelegnek köszönhető:D (nemtom mért van most ilyen jó kedvem, lehet azért, mert Mézivel csetelek közben:D) 
Hazajöttünk, hamburgert zabáltunk, meg néztünk sorozatot!

Szerző: DemonViL

4 komment

2012.07.03. 09:07

orchid.pngPénteken lesz az utolsó vizsgám, de nincs kedvem tanulni...:) Tegnap is inkább sorozatokat néztem!
Hétvégén nem mentünk sehova, itthon söröztünk 2en. Már várom, h hazamenjünk Csongrádra.

Lefotóztam az orchideámat, nagyon jól mutat a fehér mellett. Csak egyik szobában vannak virágaim, többi helyen sötétet csinálunk, h ne jöjjön be annyira a meleg:)
Unatkozok!
cipii.pngLefényképeztem a szandálom is, ami mondjuk már nem teljesen új, kb. egy hónapja kaptam. Kényelmes, de az első héten még feltörte a lábam.:)

Jelentkeztem már állásra egy-két helyen, meglátjuk, mi lesz, visszajeleznek-e. Jó lenne vmit dolgozni!

2012.06.26. 21:02

Haló! Jó híreim vannak:D 9 vizsgából már 7en túl vagyok:D Már látom az alagút végét:D Holnap még tanulással töltöm a napot, ma is voltam vizsgázni amúgy. Majdcsak túlélem már a vizsgaidőszakot, nagyon várom, h vége legyen! Az előbb értünk haza Szivivel, voltunk vásárolni, kaptam tőle puha lila párnát!!! De olyan puha, h nincsenek rá szavak:D Inkább díszpárna, de aludni fogok rajta.
Anyától kaptam egy Oriflame-es rúzst, Giordani Gold Jewel Lipstick, Rose Blossom színben. Ilyen árnyalatom nem volt még, de komolyan!:) Azért tetszik, mert nem szárítja ki a szám, nagyon krémes. Mostanában ezt használtam. 
Múlthéten már szerdán hazamentem Csongrádra! Szivi Romániában dolgozott, nem akartam egyedül ittmaradni. Rokonnal tartottunk egy golyós délutánt!:D Kérészeket néztünk a Tiszán, majd hangulatba és centrumba mentünk. Aztán nálam aludt Rokonom!!!<3
Szivi pénteken visszatért, hangulatba mentünk, szombaton meg tanyabuli volt.
Anyával is voltam vásárolni, sok hasznos dolgot kaptunk tőlük: vállfa, szennyestartó, orchidea:D, szőnyegek... Vasárnap ők hoztak vissza engem.parni.pngorifl.pngorifla.png

pairon.pngHalló! Pénteken meglátogattak minket Rokon és Pali!!! Tök jó volt, mert elmentünk erre-arra este. Meg rendeltünk pizzát!:D Olyat, amilyet csak én szeretek!:D Meg szereztünk ingyenkorsót!:D (ja, Rokonnak tartozok 2 csokival, fogadtunk:D!!!) Szombaton meg fergeteges buli volt nálunk!:D Jöttek Rokonék és Rokon Palival, ettünk birkapörköltet meg nyuszit. Olyan meleg volt, h a fiúk állandóan vizeskedtek, csomószor tetőtől talpig vizes voltam.:D Délelőtt meg vettem 2 új rúzst, Manhattan 34T, a narancssárgás színű, a másik meg 46M, az pedig barnás-vöröses. Dmben le volt árazva. A 46M színe a papíron lévő lenyomaton az igazi, a számon nem sikerült úgy lefényképezni, h visszaadja az igazi árnyalatát. Amúgy Mézivel voltam soppingolni, közben nagyon sokat rehegtünk.:D
A héten vizsgáztam, holnap is megyek.:( Most nem is írok sokat, mert tanulnom kellene még. Tegnap meg vettem magamnak egy vizsgázós ruhát, már alig várom, h felvehessem!!!:D... Majd leszek még!

RUZSAIM.pngHahó! Mostanában a körmöm nem nagyon szoktam kifesteni a mosogatás miatt, úgyis lekopna.:( Inkább a rúzsok lettek a mániáim:) Most is rendeltem egyet az Oriflame-ből, 5 csillagot kapott, úgyhogy kipróbálom. Ebben a hónapban Manhattant vettem, most az a kedvencem!!! Tök jó lilás színe van. Tartós és krémes. Kell még több szín belőle! Az Alverdével meg csalódtam, nem a színe miatt, hanem az állaga... jó rossz:D 
Na de evezzünk más vizekre:D Még a Miss Sporty körömlakkról szerettem volna írni, DM-ben kaptam pontokért. Néhány hétvégén már használtam. Tetszik, hogy gyöngyház színe van, zölden-rózsaszínen csillog, ami a fényképen nem látszik sajnos, mert kínai mobilom van:D Amúgy magamtól sosem vettem volna ilyen lakkot, de ha már van, akkor használom. Egész jó.doklgo.pngmisssp.png

2012.05.30. 18:00

ujhajszin.pngNagyon sok minden történt! Ami épp eszembe jut, leírom. Most vizsgaidőszak van, tanulok a hétfői vizsgára, de nem ez a lényeg.:) Múlthét pénteken még itt maradtunk Kecskeméten, kaptunk Nóráéktól porszívót!!!<3 Este Szivivel elmentünk szórakozni, véletlen összefutottunk spanyolokkal!!!:D Beszélgettem velük sokat, meg hívtuk őket csocsózni. Tisztára be voltam pörögve:D Szombaton hazamentünk, Szivinél volt kertiparti, másnap este meg végigjártunk egy pár helyet, mire találtunk egy kocsmát, ami még nem zárt be: Centrumban ittunk 1 sört. Hétfőn jöttünk vissza, tök jó, h hosszú hétvége volt. Most várom, hogy jöjjön Tamás, csináltam mézes-mustáros pulykát. Már enni akarok!!!
Ja és Edó vmelyik hétvégén megint vágott a hajamból, és befestettük barnára! Garnier colour sensations "barna" festékkel. Jólett ugye?:)