2012.05.30. 18:00

ujhajszin.pngNagyon sok minden történt! Ami épp eszembe jut, leírom. Most vizsgaidőszak van, tanulok a hétfői vizsgára, de nem ez a lényeg.:) Múlthét pénteken még itt maradtunk Kecskeméten, kaptunk Nóráéktól porszívót!!!<3 Este Szivivel elmentünk szórakozni, véletlen összefutottunk spanyolokkal!!!:D Beszélgettem velük sokat, meg hívtuk őket csocsózni. Tisztára be voltam pörögve:D Szombaton hazamentünk, Szivinél volt kertiparti, másnap este meg végigjártunk egy pár helyet, mire találtunk egy kocsmát, ami még nem zárt be: Centrumban ittunk 1 sört. Hétfőn jöttünk vissza, tök jó, h hosszú hétvége volt. Most várom, hogy jöjjön Tamás, csináltam mézes-mustáros pulykát. Már enni akarok!!!
Ja és Edó vmelyik hétvégén megint vágott a hajamból, és befestettük barnára! Garnier colour sensations "barna" festékkel. Jólett ugye?:)

A bejegyzés trackback címe:

https://demonvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr104555611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása